Restaurant M-Palác

Restaurace s nejkrásnějším výhledem

AZ Tower

Hledáte místo, kde se dobře najíst? Máme pro Vás tip na velmi příjemnou restauraci s krásnou vyhlídkou na celé město. Restaurace se nachází mezi ulicemi Pražákova a Heršpická v budově s originálním názvem M-palác v 15. patře, hned vedle nejvyšší budovy AZ-Toweru.

AZ Tower sídlí na severu Brna v lokalitě, která je zastavena vysokými moder-ními budovami, kancelářemi a tak trochu podle některých připomíná newyorský Manhattan. Vedle AZ Toweru se nachází budova M-Palác, která se se svojí 60metrovou výškou řadí mezi nejvyšší budovy v Brně. Základní kámen byl položen 20. prosince 1994 a kolaudace proběhla 9. října roku 1997.

M-palác je šestnáctipatrová budova o celkové rozloze 17 133,3 m2, tvořená převážně kancelářskými prostory. Milovníci nakupování si zde, ale také najdou své, k výškové budově je připojena dvoupatrová obchodní pasáž. V M-paláci můžete navštívit restauraci a kavárnu Cafe Restaurant M-Palác s velice příjemnou obsluhou a podle nás nejkrásnější vyhlídkou na město i AZ-Tower. Restauraci naleznete v 15. patře. V současné době však bohužel internetové stránky restaurace nefungují.

Historie
Základní kámen budovy byl položen 20. prosince 1994. Hlavním investorem byla společnost Morávka centrum a.s. Kolaudace proběhla 9. října roku 1997.

Vlastní zážitek z místa
Restaurace s výbornou polohou, příjemnou obsluhou, dobrým jídlem a navíc s nejkrásnějším výhledem na Brno. Co víc si přát. Restaurant M-palác nabízí speciality mezinárodní i domácí kuchyně a každý si zde přijde na své. Jako veliké plus hodnotím velice příjemnou obsluhu, která nám bez sebemenších problémů dovolila vyfotografovat prostory restaurace a ještě ochotně odpověděla na naše dotazy. Věřím, že Vás návštěva restaurace nadchne stejně jako nadchla mne.

Kontakt: http://www.restaurace-mpalac.cz/
Jak se dostat k M-paláci: autobus č. 60 – zastávka Strážní;
tramvaj č. 8 – zastávka Křídlovická, poté 6 minut pěšky
Bezbariérový přístup: NE
Otevírací doba: Po – So: 11:00 – 23:00
Ne: zavřeno
GPS souřadnice: 49.1772953N, 16.6041150E

Zdroje:
http://www.restaurace-mpalac.cz/

Napsat komentář